Закарпатських підприємців привітали напередодні професійного свята
опубліковано 31 серпня 2023 року о 12:03

Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Напередодні професійного свята керівництво Закарпаття привітало й відзначило представників бізнесу нашого краю.

«Місцеві та релоковані підприємства, які продовжують працювати, сплачувати податки й забезпечувати робочі місця, зараз є надійною опорою економіки краю. Саме завдяки відповідальним підприємцям є стабільні надходження до бюджетів, завдяки чому вдається посилювати й підтримувати наші Збройні сили», – підкреслив голова ОВА Віктор Микита.

Очільник краю подякував кожному представнику бізнесу за активну громадську позицію, волонтерську діяльність, допомогу вимушеним переселенцям та великий внесок у перемогу України.

За словами Віктора Микити, Закарпаття в умовах воєнного стану стало ефективною платформою для переміщення потужностей, надійним партнером для кожного бізнесу й домівкою для сотень компаній. Натомість для підприємців та всіх охочих відкрити власну справу в регіоні втілюють низку програм підтримки та розвитку.

З нагоди свята керівництво краю вручило спільну відзнаку обласної військової адміністрації та облради – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» – Михайлові Пересоляку, фізичній особі – підприємцю, який здійснює діяльність у сфері виробництва продуктів харчування та ресторанного господарства (ресторан «Татош») в Ужгородському районі.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва в області, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця почесними грамотами обласної військової адміністрації нагородили:

▪️ Марію Федоранич – директорку товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-торгового швейного підприємства «Копанські джерела» (Берегівський район);

▪️ Віталія Машіку – генерального директора приватного акціонерного товариства «Мукачівський завод залізобетонних виробів і конструкцій» (Мукачівський район);

▪️ Василя Думена – приватного підприємця (Рахівський район);

▪️ Роберта Шутка – приватного підприємця (м. Мукачево).

Також подяку голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації оголосили:

▪️ Олегу Довганю – приватному підприємцю (Мукачівський район);

▪️ Максимові Костуру – директору товариства з обмеженою відповідальністю «Бліцарт Продукціон» (Ужгородський район);

▪️ Михайлові Мандрику – приватному підприємцю (Хустський район).

Вітаємо закарпатських підприємців із прийдешнім святом і дякуємо за те, що з перших днів війни вони, не вагаючись, приєдналися до великої спільної роботи – наближення нашої перемоги!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux