Юних закарпатців запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»
опубліковано 22 липня 2021 року о 12:30

З 16 липня 2021 року розпочато прийом конкурсних робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приуроченого до 30-ої річниці Незалежності України.


Конкурс вже другий рік поспіль проводиться Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» разом з Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення, Українською молодіжною правничою асамблеєю та Українською асоціацією підтримки творчої молоді.


Його мета – культурно-освітній розвиток, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальна підтримка талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.


До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.


Конкурс проводиться за двома категоріями – фотографія та малюнок. 


Кожен учасник може подати для участі в Конкурсі не більше 3 конкурсних робіт в рамках однієї чи декількох обраних номінацій.


Конкурсні роботи не повинні порушувати авторські права інших осіб. 


Конкурсна робота (у відсканованому форматі, JPEG) разом із заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, назви номінації, назви конкурсної роботи та короткого (1-2 речення) описання зображеного на малюнку чи фото) подається до Організаційного комітету, шляхом направлення відповідного листа на електрону адресу uwcfua@gmail.com (обов’язково зазначити в темі листа – «Що для мене Україна») до 13 серпня 2021 року включно.


Щоб конкурсний малюнок чи фотографія взяли участь у виставці робіт, його оригінал необхідно завчасно надіслати Укрпоштою за адресою: 02147, м.Київ, а/с 34, отримувач: УКЦППОН. Відправлення роботи за допомогою іншої служби доставки чи доставка роботи особисто, узгоджується окремо в індивідуальних повідомленнях на Facebook-сторінку.


Роботи учасників, оригіналів яких не буде в наявності у організаторів станом на 18.08.2021 року, будуть брати участь у виставці вибірково (найкращі роботи можуть бути роздруковані).


Детальні умови участі у конкурсі містяться у положенні про конкурс.


Переможці конкурсу будуть оголошені під час Творчого фестивалю «З Україною в серці», що відбудеться в м.Київ під час святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України. Крім того, на зазначеному фестивалі буде організована виставка робіт учасників конкурсу.


Контактні дані Оргкомітету: електронна адреса uwcfua@gmail.com, повідомлення на Facebook-сторінку фонду UWCF.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux