Війна Росії проти України. 3 березня 2022 року
опубліковано 03 березня 2022 року о 16:25

Ситуація в регіонах 

Третього березня станом на 15.00 відносно спокійна ситуація в більшості областей: в Рівненській, Чернівецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Полтавській, Житомирській, Львівській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській областях, на Волині, на Кіровоградщині. 

Найбільш жорстокі з боку ворога обстріли та атаки маємо в Донецькій та Луганській областях. Ворог подовжує обстрілювати Чернігівщину. На Харківщині триває знищення центру міста. Всюди росіяни стріляють по житлових масивах. На Херсонщині росіяни захопили адмінбудівлі в центрі міста. Миколаївщина та Одещина тримають оборону. В Сумах ситуація стабілізується, ворога нищать. Київська область — відбили Бучу та Ірпінь, по області тварі ховаються в населених пунктах. 

! Жодний обласний центр України не знаходиться під росіянами!

Всі регіони України —  під захистом ЗСУ та загонів тероборони. Місцеві мешканці також чинять опір, затримують диверсантів. 

Президент України Володимир Зеленський третього березня у своєму зверненні до українців та всього світу закликав росіян почати вчити слова «репарація» та «контрибуція», які означають, що Росія буде платити нашій країні за шкоду, заподіяну під час цієї війни. 

На боці України сьогодні — переважна більшість країн світу. Тривають поставки зброї, десятки тисяч іноземних громадян в’їжджають в Україну щоб долучитися до захисту нашої країни від російських гадів. 

Втрати ворога

За даними Генерального штабу ЗСУ з 24.02 по 03.03 орієнтовно склали:

особового складу — близько 9000 осіб

танків ‒ 217 од

бойових броньованих машин ‒ 900 од

літаків – 30 од

А також десятки та сотні одиниць різної техніки по всій Україні.  Насправді цифри вищі, точний підрахунок ускладняється високою інтенсивністю бойових дій. Щогодини українські військові знищують велику кількість людського та технічного арсеналу ворога. 

Новини світу

Із приємних новин: Росія наразі — на межі дефолту та економічної кризи. Більшість країн Європи і світу вже припинила співпрацю з російськими банками, компаніями, установами, авіасполучення з Росією зупинене, рахунки та майно російських олігархів арештовують. Російській бізнесмен Конанихін відкрито запропонував мільйон доларів за голову Путіна. 

Сьогодні Гаага розпочала розслідування воєнних злочинів Росії проти України. 39 країн світу звернулись з такою вимогою!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux