У 2021 надаватимуть субвенцію із державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури!
опубліковано 26 березня 2021 року о 13:20

Розвиток спортивної інфраструктури в країні підтримує Президент України та Уряд. 

Від 17 березня затверджено Постанову 226 (надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спорту, лінк на постанову - https://bit.ly/3tXUbFS).

Про це розповів заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк. 

Будівництво спортивних об’єктів і надалі залишається основною рушійною силою розвитку спорту в регіонах та головним фактором підвищення спортивної майстерності професійних спортсменів всіх рівнів. 

Однак через відсутність достатнього фінансування ДФРР не усі проєкти спортивної інфраструктури Закарпаття увійшли до цьогорічного переліку. 

«Анатолій Полосков, голова Закарпатської ОДА, доручив відповідним службам надіслати запит до районних адміністрацій та ТГ області. Останні мають надати повну інформацію щодо виконання нових та завершення розпочатих у попередніх періодах робіт з будівництва та реконструкції об’єктів спортивної інфраструктури, що призначені для проведення всеукраїнських та міжнародних змагань, а також навчально-тренувальних зборів для національних збірних команд з не менше ніж п’яти олімпійських видів спорту», - інформує заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк. 

За ініціативи президента та Уряду є реальні можливості для реалізації таких проєктів шляхом надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури!

Заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, зазначив:

«Кожна цеглина сьогодні для нас надважлива і ми будемо робити все, що в наших можливостях для реалізації таких проєктів за кошти державного бюджету на території Закарпатської області». 

Чекаємо від громад проєктів, співфінансування та активної участі у плануванні майбутньої мережі спортивних об’єктів області, - додав Ігор Шинкарюк. 

Закарпатська область славиться чемпіонами і світовими призерами у майже усіх видах спорту. З останніх спортивних новин області, Анатолій Герей, виборов срібло на етапі Кубка світу з фехтування в Казані!

В області гідно пройшов Чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux