Стартував триденний зимовий інформаційно-пізнавальний тур найпривабливішими туристично-рекреаційними локаціями Закарпаття.
Протягом першого дня представники туркомпаній, ЗМІ та блогери ознайомилися з містом Рахів, де відвідали пивоварню «Ципа», музей гончарства. Також учасники піднялися на вершину Свидовця.
Сьогодні у програмі – відвідування найстарішої сироварні області у Нижньому Селищі, дегустація крафтової продукції, огляд гірськолижного комплексу «Пилипець», санаторію «Квітка полонини».
Попереду – третій день туру, що передбачає екскурсію до винарні «Винний сад» у Мукачеві, термальних вод «Косино», Першої закарпатської палинчарні, ресторації «Винарня Ковача» та майстер-клас у кондитерській «V&V Shtefanyo».
«Проводити такі заходи, що спрямовані на популяризацію нашого краю, промоцію туристичних родзинок, різної локальної продукції, є надзвичайно важливо», — наголосила Маріанна Готра, начальниця управління туризму та курортів Закарпатської ОДА.
За її словами, реалізували тур у межах спільного проєкту Державного агентства розвитку туризму України та управління туризму та курортів облдержадміністрації завдяки Програмі розвитку туризму та курортів Закарпатської області на 2021-2023 роки.