Як організувати шкільне харчування відповідно до вимог законодавства, що таке принципи НАССР і як їх застосовувати у закладах освіти, як раціонально організувати роботу їдальні?
Усе це та більше дізнаєтеся на спеціальному безкоштовному онлайн-курсі від Мінагрополітики із практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти.
Курс буде корисним для:
🔹 керівників і засновників навчальних закладів;
🔹 працівників, які розробляють і впроваджують процедури на основі принципів системи НАССР у їдальнях;
🔹персоналу, який обробляє, готує та подає їжу;
🔹батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.
📝 Навчання складається з базового курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» і поглибленого «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», — щоб перейти до останнього, потрібно успішно завершити базовий курс і скласти тестування.
Дедлайну реєстрації немає, курс доступний постійно на платформі «Prometheus».
Долучайтеся та поліпшуйте знання в організації шкільного харчування!
📍 Онлайн-курс розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Держпродспоживслужби та проєкту EU4SaferFood у межах реформи шкільного харчування, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська.