285 моніторингів рівня цін від початку воєнного стану провели працівники ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області.
Сьогодні таку роботу здійснюють 15 груп у всіх громадах регіону, аби не допустити дестабілізацію цін на товари, що мають істотну соціальну значущість.
У порівнянні з 23 лютого 2022 р. ціни на окремі продукти знизилися, зокрема на цукор кристалічний, птицю, молоко пастеризоване жирністю до 2,6% (у плівці), яйця курячі категорії С1 та частково на овочі (капусту білокачанну, цибулю ріпчасту, моркву, картоплю, буряк).
Водночас фахівці фіксують незначне зростання роздрібних цін на борошно пшеничне вищого ґатунку, крупу гречану та макаронні вироби.