Керівництво області підготувало пакет технічних завдань та рішень для покращення спортивних осередків
опубліковано 06 вересня 2021 року о 19:40

Як повідомив голова облдержадміністрації Анатолій Полосков, в області спортивних локацій з якісними умовами для залучення дітей і дорослих до активного й здорового способу життя має бути більше. 

Тому протягом останніх шести місяців очільник краю разом з командою та Офісом Президента напружено працювали над реалізацією в Закарпатті національного проєкту Президента України Володимира Зеленського щодо реконструкції 100 ДЮСШ по всій Україні у 2022 році.

«Це унікальна можливість зробити надважливий ривок у питаннях реконструкції та розбудови об’єктів спортивної інфраструктури», — наголосив Анатолій Полосков.

Наразі Закарпатська ОДА уже підготувала пакет технічних рішень і рішень для реконструкції та будівництва обласної ДЮСШ, ПАДІЮНу та інших відкритих спортивних майданчиків, де будуть займатися діти.

У межах заходів щодо реалізації державної програми розвитку і розбудови ДЮСШ відбулася робоча зустріч із керівництвом та тренерським складом СДЮСШОР «Спартак», під час якої присутні оглянули матеріальну базу, обговорили можливість розширення та розвитку школи. 

«Спартак» минулого року увійшов до президентської програми «Велике будівництво». На території стадіону реконструювали колишній вокзал «Туризм». Для реалізації цього амбітного проєкту з обласного бюджету виділили понад 8 млн грн.

СДЮСШОР з футболу «Спартак» – спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву. Зараз це багатофункціональний спортивний комплекс європейського рівня. У ньому є все для повноцінного фізичного розвитку вихованців – декілька футбольних полів з доглянутими газонами, тренажерний зал, реабілітаційний центр, навчальні класи, гуртожиток, їдальня, сауна і навіть Музей футболу імені видатного футболіста Закарпаття Йожефа Сабо.

«Кожна державна гривня, вкладена у дітей та спорт Закарпаття, – це інвестиція в наше майбутнє. І завданням нашої команди є залучити якомога більше державних коштів для реалізації проєктів. Усе це історія про створення можливостей. 

Готуємося до масштабних будівельних робіт та реконструкції спортивних об’єктів у 2022 році. Очікуємо фіналізації та акцептування на найвищому рівні», — підкреслив Анатолій Полосков.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux