Ігор Шинкарюк: «Закарпатська облдержадміністрація розширює співпрацю з УжНУ»
опубліковано 20 травня 2021 року о 15:46

Сьогодні Ігор Шинкарюк відвідав день відкритих дверей на відділенні журналістики Ужгородського національного університету, де готують майбутніх репортерів, фахівців з реклами та піару.








«День відкритих дверей – це завжди про безпосередню комунікацію, дискусію, можливості та реальні перспективи.








За ініціативи Анатолія Полоскова облдержадміністрація розширює співпрацю з УжНУ.








Ми готові приймати студентів та випускників вишу для проходження практики та майбутнього працевлаштування, зокрема й у державних структурах.








Широкі потреби українського та європейського медіаринку ставлять нові вимоги до фахівців», – зауважив заступник голови облдержадміністрації.








Ігор Шинкарюк переконаний, що в програмі підготовки сучасного журналіста, незалежно від його майбутнього місця роботи, повинні бути й такі важливі навчальні блоки, як протидія інформаційній війні та курси з управлінської діяльності.








За його словами, пресслужби органів виконавчої влади потребують не лише добре підготовленого фахівця, а людину, котра має управлінський досвід та усвідомлює особисту відповідальність за кожне слово. Інформація, яку подає офіційне джерело державної влади, повинна бути верифікованою, адже помилки неприпустимі.








Заступник голови облдержадміністрації також говорив про важливість журналістських стандартів, професійної етики та інформаційної безпеки.








Ігор Шинкарюк зазначив, що сьогодні кожен повинен розуміти значення цілеспрямованої пропаганди, дезінформації та спеціальних інформаційних операцій.








У день відкритих дверей на відділенні журналістики керівництво області та вишу, провідні журналісти, потенційні працедавці, абітурієнти та студенти філологічного факультету обговорили стан регіонального медіасередовища, підготовку журналістів та питання їхнього подальшого працевлаштування. У межах заходу відбулася презентація результатів освітнього проєкту «DESTIN» та дискусія «Підготовка професійного медійника: очікування абітурієнтів, студентів та потреби медіаринку».









Уперше такий захід на філологічному факультеті УжНУ відбувся за участі керівництва області та потенційних роботодавців

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux